Nicole uit het verleden

Soms ben ik dol op Nicole uit het verleden, soms wil ik in de TARDIS alleen om terug in te tijd te gaan en haar een klap te geven (en om haar chocola af te pakken). Nicole uit het verleden regelt haar zaakjes voor de Nicole uit de toekomst en dat pakt soms niet goed uit.
Zo bedenkt Nicole uit het verleden bijvoorbeeld dat ze haar wekker zet op een vrije dag. Zo kan de Nicole uit de toekomst vroeg beginnen met studeren. Nicole uit het verleden denkt dat ze de Nicole uit de toekomst hiermee een dienst bewijst en ze verwacht ook dat Nicole uit de toekomst haar dankbaar zal zijn. Maar wanneer Nicole uit de toekomst eenmaal wakker wordt om zeven uur op een vrije dag, baalt ze enorm.
Soms, heel soms, is Nicole uit het verleden fantastisch zonder dat ze het zelf doorheeft. Dan vindt Nicole uit de toekomst ineens tien euro tussen een tijdschrift dat ze eerder heeft gelezen. Nicole uit de toekomst is dan enorm gelukkig en probeert dan expres hier en daar een paar euro achter te laten voor de volgende Nicole uit de toekomst. Dat werkt niet, want Nicole uit de toekomst heeft vrijwel altijd een gebrek aan geld.
Vaak doet Nicole uit het verleden ook bewust iets goeds.. Zo heeft ze deze blogpost twee dagen van tevoren geschreven omdat ze weet dat de Nicole uit welke tijd dan ook altijd dingen tot het allerlaatste moment uitstelt en soms om één uur ’s nachts nog een stukje moet tikken. Bedankt, Nicole uit het verleden!

Advertenties

19 gedachtes over “Nicole uit het verleden

  1. Oh jee, Nicole in de verre toekomst gaat het nog zwaar krijgen met Nicole verleden, Nicole heden, Nicole nabije toekomst. Tegen de tijd dat het verre toekomst is, is er geen chocolade meer te vinden.

  2. Leuk om te zien dat je zelfs als je elke dag dingen post, je toch altijd weer leuke dingen uit je toetsenbord weet te krijgen! Ik hoop dat de Nicole uit de toekomst dat ook blijft doen 😉

    • Óf Nicole uit het verleden houdt een klein beetje chocola over voor de Nicole uit de toekomst, zodat zij allebei genieten! En dan hoeft Nicole uit de toekomst niks te stelen, want eerlijk gezegd gok ik dat ze daar slecht in zal zijn.

  3. Overigens is dat wekker gebeuren HEEL erg herkenbaar voor mij verleden en toekomstige Chantal. Ze willen nog niet echt samen tot een overeenkomst komen daarover. Of de verleden Chantal zet de wekker heel netjes en dan besluit de toekomst Chantal om nóg even iets eerder dan de wekker wakker te worden (lees; de wekker gaat al om 6 uur aan met langzaam licht. Ik bedoel. Het is dan dus gewoon vroeg!).

  4. Haha, wat een goed stuk! Soms lees je dingen en zou je willen dat je het zelf verzonnen had. Maar helaas, Nicole uit het verleden was Esra voor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s