Daag me uit: Monopoly deel 7

Een tijdje geleden vroeg ik jullie hier om uitdagingen. Gek, vreemd, grappig, leuk, het maakte allemaal niet uit. Zo gaf Desi mij de opdracht om de straten van het Monopoly-spel op te zoeken. Om alle straten in één keer op te zoeken, bleek na een korte blik op het bordspel al onmogelijk, dus deze uitdaging komt in verschillende delen. Nu alweer het allerlaatste deel: Amsterdam.

Wat is een betere manier om een epische zoektocht te eindigen dan naar Amsterdam te gaan? De stad van niet alleen hoeren, maar slechte straatartiesten. Niet alleen van drugs, maar ook van toeristen met wie je per ongeluk op de foto gaat (serieus, ik liep achter een stel Japanners en ineens stond ik op drie foto’s). Dit keer navigeerde Marcella ons door de stad en hebben we de straten razendsnel gevonden. Oké, bijna razendsnel dan. Eerst kwamen we er nog achter dat ik nog een andere carrière kan volgen.

Jawel, ik ben een stomerij! Dat is niet bepaald het eerste wat in me opkomt als ik aan mijn naam denk, maar het had erger kunnen zijn. Ik had een bordeel kunnen zijn, bijvoorbeeld. Maar misschien was dat eigenlijk wel leuker.

En zo kwam er een einde aan het Monopoly-verhaal. Ik vond het echt een geweldige uitdaging en hopelijk konden jullie er ook van genieten. Ik heb plaatsen bezocht waar ik nog nooit was geweest en ik heb het nog nooit zo leuk gehad terwijl ik verdwaald was.

Jullie kunnen overigens nog steeds uitdagingen achterlaten en dus zelfs uitdagingen waarbij ik lang bezig ben en half Nederland door moet! Tot de volgende uitdaging!

Advertenties

13 gedachtes over “Daag me uit: Monopoly deel 7

  1. Dit vond ik ook echt een leuke uitdaging! Misschien ga ik hem zelf ook wel eens uitvoeren 🙂 Je hebt trouwens toch ook Monopoly van andere landen/heel Europa, is dat geen leuke volgende stap? 😉

  2. Haha wist je dat ik niet eens doorhad dat Amsterdam nog ontbrak in het rijtje? Je merkt het, ik ben echt een fervent Monopoly-speelster 😉

    Ik vind verdwalen ook leuk! Mits ik genoeg tijd heb om de weg weer terug te vinden uiteraard 😉

  3. Inderdaad jammer dat het voorbij is, dit is een uitdaging die ik zelf ook nog eens moet aannemen 🙂 Ik vind het wél leuker dat je gespecialiseerd bent in duurzame kleren wassen (want ik reageer misschien een beetje te serieus, maar een bordeel is echt, letterlijk, heel triest, verdrietig).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s