De betere sterrenbeelden

Een hele tijd geleden schreef ik over sterrenbeelden en hoe ze nergens op sloegen. Ik zei ook dat ik nieuwe sterrenbeelden zou uitvinden, net zo belachelijk, maar veel leuker. En hier zijn ze dan.


Zoek even op wat je sterrenbeeld is en lees je beschrijving. Gegarandeerd onzin!

Sfynx
De sfynx is het stille type, maar wel heel sterk. Sommige mensen zeggen dat de sfynx wel eens twee gezichten heeft. Dit sterrenbeeld staat voor kracht en mysterie, niet het type moord en doodslag, maar meer het type dat vragen oproept, overal waar hij of zij gaat.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je zult veel water drinken.

Spook
Het spook is heel open, misschien zelfs…transparant. Het spook heeft veel vrienden, maar er zijn maar een paar die heel dichtbij staan. Het spook maakt sommige mensen wel eens ongemakkelijk, maar de bedoeling van dit sterrenbeeld is bijna nooit slecht.
Voorspelling voor de rest van het jaar: dit jaar gaat niet zoals je had verwacht.

Oorwurm
De oorwurm is een nieuwsgierig type. Het kruipt door hoekjes en gaatjes om te weten komen wat hij of zij wil. De oorwurm zal altijd goed gezelschap zijn, maar het lijkt alsof mensen hem of haar niet altijd in de buurt wil hebben.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je draagt veel ondergoed.

Sokpop
Ook al is de sokpop en erg leuk type, klagen sommige vrienden wel eens van geacteerd gedrag. De sokpop is erg meegaand en dat kan er voor zorgen dat mensen denken dat hij of zij niet oprecht is. De sokpop is erg goedlachs en dikwijls zacht.
Voorspelling voor de rest van het jaar: kijk uit bij het stoplicht.

Handwarmer
De handwarmer is erg vriendelijk en gezellig. Hij of zij gaat goed overweg met de sokpop, mede vanwege veel van dezelfde eigenschappen. Het grote verschil is dat de handwarmer veel meer bewust oprecht is en altijd zijn of haar best doet om mensen warmte te geven.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je zult iets in de prullenbak gooien.

Mierenneuker
De mierenneuker besteedt veel aandacht aan details. Ondanks dat mensen klagen over zeurderigheid, bedoelt de mierenneuker het gewoon goed. De mierenneuker vindt dat veel kleine dingen onopgemerkt blijven, terwijl hij of zij dat juist heel belangrijk vindt.
Voorspelling voor de rest van het jaar: het kan zijn dat je boodschappen doet.

Stopcontact
Het stopcontact is erg energiek. Hij of zij heeft veel connecties en kan goed omgaan met alle sterrenbeelden. Bij ruzies is het heel weinig de schuld van het stopcontact, tenzij mensen een natte vinger in hun oor stoppen. Daar kunnen ze echt niet tegen.
Voorspelling voor de rest van het jaar: maak ruimte voor nieuwe spullen.

Wereldkaart
De wereldkaart is breed georiënteerd en bekijkt de dingen meer globaal, in tegenstelling tot de mierenneuker. Mensen klagen soms dat de wereldkaart een beetje eendimensionaal zijn, maar achter dit sterrenbeeld schuilt een hele wereld.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je zult lachen.

Spaarvarken
Het spaarvarken is een erg sociaal type. Dat maakt het des te moeilijker, want vrienden van spaarvarkens zijn soms boos om de gierigheid van dit sterrenbeeld. Het spaarvarken heeft juist het beste voor met iedereen en wil ervoor zorgen dat hij of zij in de toekomst overal voor kan zorgen.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je vindt voedsel lekker.

Luidspreker
De luidspreker is de ultieme feestganger. Het is niet eens zo dat hij of zij heel veel te vertellen heeft, maar dit sterrenbeeld vertelt alsnog veel. De luidspreker gaat pas van start in de buurt van andere mensen, of het nu vrienden zijn of niet.
Voorspelling voor de rest van het jaar: er zijn bepaalde dingen die je moet lezen.

Pantoffeldiertje
Het pantoffeldiertje lijkt in eerste instantie heel schattig, maar is dat eigenlijk niet. Dit sterrenbeeld is vaak heel anders dan mensen van hem of haar verwachten. Daardoor kan het pantoffeldiertje vrienden maken met mensen, terwijl die eigenlijk niet echt weten hoe hij of zij is.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je zult een rode auto zien.

Dubbele punt
De dubbele punt heeft heel veel diepgang. Het is een persoon die meer te vertellen heeft, ook al denk je dat hij of zij de zin heeft geëindigd. De dubbele punt heeft een brede woordenschat en zal altijd verder kijken dan wat je zegt.
Voorspelling voor de rest van het jaar: je zult sommige dingen uitspreken.

Advertenties

29 gedachtes over “De betere sterrenbeelden

  • Mede stopcontacten raise your hand! W00t w00t! Everybody loves us! 😛

   Haha eigenlijk geloof ik niet in sterrenbeelden, maar stiekem zijn heel veel kreeft-eigenschappen me wel eigen.

   • Ja hoor, hier nog een 😉 Al voldoe ik toch echt meer aan kreeft beschrijvingen dan aan deze stopcontact beschrijving, haha. Stopcontact lijkt ergens trouwens wel een heel klein beetje op de illustratie die vaak voor het kreeften sterrenbeeld gebruikt wordt (niet de versie waarbij ze dat beestje letterlijk afbeelden), toeval?

 1. Dubbele punt. Eerst dacht ik nog… Ja hé, wat is dat nu weer voor een triest sterrenbeeld. Maar ik was te vlug aan het roepen (dat zal die oude Boogschutter in mij zijn)… Dank voor je prachtige omschrijving..

 2. Ik ben een mierenneuker.. dat is niks nieuws :’) Dat van die boodschappen stond ik wel even van te kijken, hoe wist je dat ik die nog ging doen dit jaar?! Je bent overduidelijk helderziend..

 3. Geniaal. Ik ben een stopcontact. Ergste is: ik BEN druk, ik kan inderdaad met IEDEREEN wel omgaan en moest inderdaad heeeeeeeeeeeel veel ruimte maken voor nieuwe spullen…kan t namelijk nu niet meer kwijt.
  Je zou bijna denken dat je helderziend bent 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s