In beeld: mijn hoofd

Ik bedacht me net dat het best mogelijk is dat je geen flauw idee hebt hoe ik eruit zie en dat vind ik gek, aangezien jullie wel allemaal stukjes van mijn brein meekrijgen. Dus dit ben ik. De foto is overigens gemaakt door Lotte die, als ze een camera in haar hand heeft, er zo vaak en graag gebruik van maakt dat je het idee hebt aangevallen te worden door deΒ paparazzi. En hoe erg je ook je best doet om niet op de foto te komen, ze krijgt je een keer te pakken, en zo is deze foto geboren.
Eigenlijk is het wel grappig. We leven in een wereld waar uiterlijk meteen alle aandacht opeist en de snelste manier is om iemand te beoordelen. Op mijn blog zie je niet meteen hoe ik eruit zie, maar wel hoe ik ben, of tenminste, gedeeltelijk. Op het internet kun je zelf kiezen wat je wilt dat mensen van je zien. Uiteindelijk zegt die keuze meer over jezelf dan wat je precies op het internet ze(g)t.

Advertenties

17 gedachtes over “In beeld: mijn hoofd

  1. Maar het grote probleem is natuurlijk altijd dat je jezelf ook volledig anders kunt voordoen op het internet… Ik zou ook de Lilith zonder twijfels en zo kunnen zijn als ik dat wou – denk ik :p
    Ik heb nog geen foto op mijn blog gezet, voor de “anonimiteit”, terwijl de helft van mijn leespubliek mijn naam kent door twitter e.d., haha!

  2. Haha, ik wist meteen al hoe je eruit zag hoor πŸ™‚ Op de About Me pagina gekeken (doe ik stiekem altijd gewoon als eerste, dan weet ik wie er aan het schrijven is :P)

  3. Ik had wel een flauw idee πŸ™‚ op twitter zag ik deze al voorbij komen. Ik vind het soms wel grappig dat ik niet of niet helemaal weet hoe iemand eruit ziet, maar ik blijf natuurlijk wel benieuwd. Zelf had ik ook een redelijk anonieme foto, waar je me van de zij-/achterkant ziet. Sinds een paar maanden durf ik ook met een (paar jaar oude) foto op de homepage. πŸ™‚

  4. Ik had inderdaad geen idee hoe je eruit zag, maar dat boeit me ook niet zo veel (niks persoonlijks haha) Ik lees gewoon graag de blogs van mensen die me aanspreken op schrijfstijl en niet op uiterlijk πŸ˜‰

  5. Ja, dat vind ik ook wel leuk, raden hoe iemand eruit zou kunnen zien. Ik heb het ook nog nooit goed geraden, hahaha. Maar jij had al een keertje zo’n tof gifje geplaatst, dus nu had ik al wel een bepaald beeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s