De betere sterrenbeelden jaarhoroscoop!

Sterrenbeelden zijn leuk, maar zoals ik onlangs had aangetoond, zelf sterrenbeelden maken is nog veel en veel leuker. Zeker als je, zoals ik, over een talent beschikt om de sterren te duiden. En jullie zijn natuurlijk allemaal enorm benieuwd naar wat dit jaar je allemaal brengen. Daarom nu, de betere sterrenbeelden jaarhoroscoop!

Sfynx (22 december – 20 januari)
Je krijgt een heel afwisselend jaar voor de boeg. Aan het eind van het jaar zul je terugkijken en je verbazen over sommige dingen die zijn gebeurd. Pas op voor mensen met sproeten!

Spook (21 januari – 19 februari)
Er komen een aantal momenten dit jaar waarbij je moet kiezen voor jezelf. Dit zal moeilijk voor je zijn, maar het is erg belangrijk, niet alleen voor jezelf. Probeer rust te zoeken.

Oorwurm (20 februari – 20 maart)
Maak tijd vrij om met vrienden en familie te zijn. Deze zullen dit jaar meer dan ooit belangrijk voor je zijn. Je zult een boek lezen dat iets verandert voor je.

Sokpop (21 maart – 20 april)
Dit jaar zal helemaal draaien om ademen, Sokpop! 2013 wordt voor jou een achtbaan en dat maakt het des te belangrijker om ontspanning te vinden bij jezelf. Houd je niet al teveel vast aan je gewoontes, dat kan nog eens slecht uitpakken.

Handwarmer (21 april – 20 mei)
Er komen wat beslissende momenten dit jaar voorbij. Deze zullen veel voor jou betekenen. Verder ga je iemand ontmoeten die alles voor jou gaat veranderen!

Mierenneuker (21 mei – 21 juni)
Laat je niet teveel intimideren door situaties en mensen die je niet kent. Wanneer je je over je angsten heen durft te zetten, kun je jezelf bevrijden en kun je dit jaar helemaal van jou maken!

Stopcontact (22 juni – 22 juli)
Je zult dit jaar een aantal fouten maken. In plaats van jezelf erover op te winden, moet je leren om je fouten te accepteren en (als je echt dapper bent) ze toe te geven aan de mensen voor wie het belangrijk is.

Wereldkaart (23 juli – 23 augustus)
Dit jaar ga je buiten je comfort zone. Dat lijkt misschien heel eng, maar je zult hulp krijgen uit onverwachte hoek. Je zult een financiële meevaller krijgen.

Spaarvarken (24 augustus – 23 september)
Dit jaar draait om zelfstandigheid, Spaarvarken. De meningen van anderen zullen wat minder bedreigend voor je overkomen. Laat al die gedachten los en maak er wat van!

Luidspreker (24 september – 23 oktober)
In plaats van je te verstoppen, komt er een moment waarop je uit je schulp kruipt. Dat opent deuren naar andere mogelijkheden. Dit jaar moet je een regel breken.

Pantoffeldiertje (24 oktober – 22 november)
Dit jaar gaat om ruimte. Ruimte maken en innemen. Een vriend zal je een aanbod doen waar je goed over na moet denken. Luister goed naar jezelf.

Dubbele punt (23 november – 21 december)
2013 wordt een jaar van reorganisatie, Dubbele punt! Er gaan heel wat dingen veranderen voor jou, maar gelukkig ben je er helemaal klaar voor.

Advertenties

18 gedachtes over “De betere sterrenbeelden jaarhoroscoop!

  1. Ach ja. Ik geloof niet in divinatie, horscopen en dat soort dingen. Je kunt er niet op bouwen, het is niet hard te maken of wetenschappelijk te bewijzen. En daar hou ik niet van 😀

  2. Ik ben een stopcontact. Ja ik maak wel es fouten ja xD Dus die zal wel uitkomen xD

    Dit jaar ga je buiten je comfort zone. Dat lijkt misschien heel eng, maar je zult hulp krijgen uit onverwachte hoek. Je zult een financiële meevaller krijgen. <<< die is voor mijn vriend, de wereldkaart. En die is vorig jaar al uitgekomen xD Buiten zijn comfort zone: een vaste relatie hebben. De hulp krijgt hij van zijn ex, wat nu 1 van zn beste vriendinnen is, en ook 1 van mijn beste vriendinnen xD financiele meevaller heeft hij ook al gehad xD

    Volgens mij is die van vorig jaar dus xD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s