Stoptreinen en moordneigingen

Normaal gesproken ben ik enorm punctueel. Ik ben soms zelfs zo bezig met op tijd komen, dat ik regelmatig een half uur te vroeg ergens sta te wachten terwijl ik doe alsof ik met mijn telefoon bezig ben. Maar soms gaat het, door mijn internetverslaving, chaotische hoofd of mijn gebrek aan klokkijk skills, behoorlijk mis. En dan vallen er slachtoffers.

Het slachtoffer van een aantal maanden geleden en meteen het meest verschrikkelijke geval van hoe fout het kan gaan, was Elise. Ik zou haar voor het allereerst ontmoeten en hoopte een beetje een goede eerste indruk maken. Nu weet ik niet precies meer hoe het is gekomen (waarschijnlijk heb ik het trauma uit mijn hoofd gefilterd, maar ik ben er zeker van dat Elise me er meteen aan zou kunnen herinneren), maar uiteindelijk gebeurde het dat ik heel, heel erg te laat was.

Je weet hoe het gaat. Als je een dominosteen omgooit, valt de hele zooi erachter ook om. En zo gebeurt het precies met ongelukjes en fouten. Niet alleen vertrok ik te laat, ik stapte ook nog eens in een stoptrein. Ik zou een heel naslagwerk kunnen schrijven over hoe verschrikkelijk stoptreinen zijn, maar laten we het erop houden dat ik uiteindelijk ongeveer anderhalf uur te laat was.

Ik heb al heel vaak sorry gezegd tegen Elise, dus dat laat ik nu achterwege. Wat ik wel wil zeggen, is dat ze desondanks een heel goed interview had gegeven voor mijn scriptie en dat ik heel blij was dat ze geen vergif in mijn glas water had gestopt. Ze heeft haar moordneigingen goed in toom gehouden waar ieder normaal mens er allang aan toegegeven zou hebben. Dat is wat ik noem klasse!

Advertenties

4 gedachtes over “Stoptreinen en moordneigingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s