De ultieme jaarhoroscoop van 2014

Vorig jaar schreef ik al een betere jaarhoroscoop waar Jomanda jaloers op zou zijn en ook dit jaar zal ik mijn uitzonderlijke voorspellingsgaven weer gebruiken om ieder sterrenbeeld voor te bereiden. Disclaimer: als het niet klopt, komt het waarschijnlijk door jezelf. Zo werken die dingen nou eenmaal.

Sfynx (22 december – 20 januari)
Dit jaar wordt een ware achtbaan voor je, Sfynx! Je zult weinig stilzitten, maar maak je geen zorgen, aan het eind van het jaar zul je tevreden terugkijken. Pas op dat je niet teveel snoept. Natuurlijk is het lekker om af en toe een snack mee te pakken, maar je wilt natuurlijk wel dat je broeken blijven passen. 

Spook (21 januari – 19 februari)
Je hebt hoge verwachtingen van een aantal dingen en je kunt ervan uitgaan dat je teleurgesteld zult worden als je de lat niet wat lager legt, Spook. Je zult zien dat je dan veel tevredener bent. Er liggen wat addertjes onder het gras dit jaar, maar zolang je je hoofd erbij houdt, zul je die met gemak ontwijken.

Oorwurm (20 februari – 20 maart)
Geen idee hoe je het allemaal volhoudt, Oorwurm! Van alle kanten word je bestookt door verzoeken en vreemde situaties. Je houdt je echter prima staande én je komt goed voor jezelf op. Maak je niet te druk over wat anderen denken, zolang je zelf maar tevreden bent over wat je doet.

Sokpop (21 maart – 20 april)
Sokpop, dit jaar zal wat tegenslagen brengen. Maar wees gerust: het komt allemaal wel op z’n pootjes terecht. Maak tijd voor jezelf vrij en geef wat aandacht aan de mensen om wie je geeft. Je bent sterker dan je denkt en hoewel omstandigheden je proberen naar beneden te halen, jij maakt 2014 zelf beter dan je had verwacht.

Handwarmer (21 april – 20 mei)
Je bent een harde werker, Handwarmer, en ook dit jaar ga je op volle kracht vooruit. Je weet ook nog eens de balans te houden. Let op dat je niet teveel ballen in de lucht houdt, want het is erger om er een te laten vallen dan er eentje nooit op te pakken. 

Mierenneuker (21 mei – 21 juni)
Het wordt een bijzonder jaar, Mierenneuker. Je voelt het al aan. Het loopt misschien niet allemaal altijd op rolletjes, maar je weet dat het uiteindelijk allemaal waard is. Vreemd genoeg weet je je hoofd koel te houden onder moeilijke situaties en juist dat gaat je hachje redden dit jaar.

Stopcontact (22 juni – 22 juli)
Het kan natuurlijk altijd beter, maar 2014 wordt een jaar om tevreden op terug te kijken, Stopcontact. Je familie gaat een belangrijke rol spelen. Financieel gezien geen topjaar, maar uiteindelijk leer je dat het daar ook helemaal niet om draait. 

Wereldkaart (23 juli – 23 augustus)
Je zult genoeg lessen leren om je leven lang profijt van te hebben, Wereldkaart. Je kunt soms wel een beetje koppig zijn, dus het kan zijn dat het lot je een paar keer voor dezelfde situaties gooit om te checken of je het nu wel echt begrijpt. Uiteindelijk zul je accepteren dat het nodig was.

Spaarvarken (24 augustus – 23 september)
Spaarvarken, je weet jezelf goed te redden dit jaar. Je weet dat je het uiteindelijk zelf moet doen, en dus zet je alles op alles om er wat van te maken. Niet alleen op het gebied van werk en financiën sta je voor jezelf, je weet ook nog eens je relaties te managen op een manier die voor iedereen goed uitpakt.

Luidspreker (24 september – 23 oktober)
Dit jaar heeft heel wat in petto voor jou, Luidspreker. Je zult soms niet weten wat je overkomt, maar ja, het is echt geen droom! Probeer in alle chaos te onthouden wat belangrijk is voor jou en handel daarnaar. Je waarden worden soms misschien op de proef gesteld, maar je bent sterk genoeg om je hart te volgen.

Pantoffeldiertje (24 oktober – 22 november)
Het kan niet anders dan dat jij wat van 2014 gaat maken, Pantoffeldiertje. Dagdromen is zo 2013; dit jaar gaat het om beleven. Laat je niet al teveel op je kop zitten door negatieve invloeden. Je weet wat je wilt, nu moet je er nog wat mee doen.

Dubbele punt (23 november – 21 december)
Op sociaal gebied kom jij dit jaar niks tekort, Dubbele Punt! Je gaat van hot naar her en gelukkig kun je ervan genieten. Wie weet komt er wel een persoon in je leven die alles op z’n kop gaat zetten… Hoe dan ook, met jouw overvloed aan energie en positieve instelling kom je een heel eind in 2014.

Advertenties

13 gedachtes over “De ultieme jaarhoroscoop van 2014

  1. Wauw! Die van vorig jaar was echt spot on! Ik heb inderdaad een aantal fouten gemaakt en zo! Hoe wist je dat?
    Ik vind het uitstekend zo, Nicoooooole – hoewel, dat ‘financieel geen topjaar’, moest dan nou? :p Een heel gelukkig nieuwjaar! Veel plezier met beleven :).

      • Goh, wat sympathiek van je! Echt bedankt hoor! 😉 Het moest gebeuren, vooral om je horoscoop uit te laten komen, zeker? 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s