Dus.

Ik heet Nicole. Ik woon al vier jaar in een studentenkamer van zeven vierkante meter en ik ben er dol op. Ik heb een hamster genaamd Columbus (hij bijt). Ik ben altijd bezig met dingen maken, tekenen en schrijven, en ik ben altijd bang om het aan mensen te laten zien. Mijn favoriete eten is een gelijkspel tussen pizza en havermout (goddelijke combo ook weer). Ik hou van de zonsopgang, sport, emoticons, dramatisch playbacken op de muziek, pindakaas, treinreizen, en ik vind het stiekem geweldig als mensen geïntimideerd door me zijn. En ik hou al sinds mijn twaalfde een blog bij.

ps. De teksten en foto’s zijn allemaal van mij, dus het zou fijn zijn als je ze niet zou gebruiken zonder toestemming.

Advertenties

12 gedachtes over “Dus.

  1. Zag je blog bij de advertentie van LINDA. voor hun zoektocht naar nieuwe bloggers. In tegenstelling tot de meeste standaard meidenblogjes ben ik door de jouwe erg gecharmeerd. Wat kan jij schrijven zeg! Zelf heb ik me overigens ook opgegeven, zeg maar, om te bloggen en als je misschien feedback wil geven op mijn blog zal ik dat bijzonder tof vinden. Om van te leren zullen we maar zeggen.

    http://dumpplaats.wordpress.com/

    • Ik ben tijdloos!

      Nee, eigenlijk weet ik niet hoe ik dat kan veranderen. Ik snap Gravatar überhaupt niet. En ik vind het heel lief dat je me digitaal stalkt.

  2. Haha, lachen dit! Ik heb nog nooit iemand gezien die een gif van zichzelf had gemaakt en dat bovenaan de about-pagina had gezet. Ik zou wel willen dat ik het zelf bedacht had. xD Je intro klinkt leuk. Ik ga eens wat posts van je lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s